Kennelliiton syysvaltuusto lähestyy – on aika tehdä valtuustoaloite!

Kennelliiton syysvaltuusto lähestyy – on aika tehdä valtuustoaloite!

SuKoKan edustajat ovat osallistuneet Kennelliiton sopimusohjaustyöryhmän toimintaan huhtikuusta alkaen, mutta valitettavasti neuvotteluissa ei ole päästy kovin pitkälle. Koska neuvottelut eivät ole johtaneet tulokseen, keskeytämme ne. Mielestämme paras ratkaisu tilanteessa on nykyisten sopimusten voimassaolon jatkaminen. Tästä täytyy tehdä valtuustoaloite Kennelliiton 26.11.2016 kokoontuvalle syysvaltuustolle.
SuKoKa ei ole edustettuna valtuustossa, joten emme voi suoraan tehdä valtuustoaloitetta, vaan sen on tultava jonkun valtuustoedustajan kautta. Olemme laatineet valtuustoaloitteen pohjan, jota jaamme käyttöön rotujärjestöjen valtuustoedustajille ja muille asiasta kiinnostuneita tahoille. Aloitteessa ehdotetaan, että Kennelliiton vanhat sopimukset pysyvät käytössä ainakin 30.6.2018 saakka, jolloin uusien sopimusten sisältöä voidaan tarkastella laajemmin. Näin kaikki Kennelliiton alaiset toimijat saavat mahdollisuuden tuoda mielipiteensä kuuluviin ennen kuin vain uusia sopimuksia saa käyttää.

Asiasta keskustellaan mm. SuKoKan Koiranjalostuksen tulevaisuus -seminaarissa 2.10.2016.

Tämä linkin kautta voitte tutustua seminaariin tarkemmin:
http://sukoka.fi/koiranjalostuksen-tulevaisuus-seminaari/

Kutsumme Kennelliiton valtuuston edustajat mukaan seminaariin. Kutsukirje ilmoittautumisohjeineen lähetetään kutsuttaville syyskuun alussa.

Valtuustoaloitteen voi ladata alta
SuKoKa_sopimustilanne 0816
Valtuustoaloite 2016 (docx)
Valtuustoaloite 2016 (PDF)

Aloitetta voi muokata tarpeen mukaan.
Aloite on  toimitettava Kennelliiton toimistoon viimeistään 26.9.2016 mennessä.

Mitä useampi rotujärjestö tekee aloitteen, sen parempi. Yhdessä me olemme vahvoja.

Olemme tiedottaneet sopimusneuvotteluista kevään ja kesän aikana verkkosivuillamme Ajankohtaista –otsikon alla sekä Kasvattaja-lehdessä.

SuKoKaLogo-jpgweb-300x135

 %d bloggers like this: