Uusi jäsenetu – VOM og Hundemat koiran raakaruoat jäsenhintaan

Hyvät SuKoKan jäsenet!

VOM og Hundemat tarjoaa koiran raakaruokia SuKoKan jäsenille jäsenhintaan verkkokauppansa kautta. Mikäli haluat tilata VOMmin tuotteita jäsenhintaan, laitathan sähköpostiosoitteesi ja kuvan jäsenkortistasi osoitteeseen: sari.kares@aviapetservice.fi.

Saat tunnukset verkkokauppaan mahdollisimman pian.

Minimitilaus on 7 laatikkoa, 12 laatikkoa ja isommat tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Alennukset on laskettu tuotteiden SVH-hinnoista. Tällä hetkellä VOM tarjoaa SuKoKan jäsenille vakituisesti 500g makkarapötköjä (SVH 2,5 €/500g pötkö, 1 laatikko sisältää 32 pötköä) ja 5kg makkarapötköjä (SVH 17,90 €/5kg pötkö, laatikossa 3 pötköä). Lisäksi mahdollisia kampanjatuotteita. Tuotteita lisätään valikoimaan saatavuuden mukaan.

SuKoKalaisten tilaukset kerätään ja lähetetään kerran viikossa aina keskiviikkoisin. Jos haluat tilauksesi keskiviikon lähetykseen, varmistathan, että tilauksesi on lähetetty ja maksettu tiistaina klo 12 mennessä. Mikäli haluat soiton, ennen kuin kuljetus on perillä, varmistathan että puhelinnumerosi on tiedoissasi ja kirjoita vielä lisätietoihin, että toivot soittoa ennen toimitusta. Teemme parhaamme, että kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä, ennen toimituksen tuomista.

Huomioithan, että jos tilaukset tuovat ison ruuhkapiikin, tilausten toimitus voi alkuun venyä viikolla tai kahdella johtuen rajallisesta ajastamme. Olemme asiasta pahoillamme, mikäli näin käy!

Lisätietoja VOMmin tuotteista löydät täältä: VOM og Hundemat Finland%d bloggers like this: