Suomen Kennelliiton kasvattajien teemavuosi

Sukoka on mukana Suomen Kennelliiton vuoden 2015 teeman ”Hyvää elämää koiran kanssa – vastuullista koirankasvatusta” järjestämisessä.

Laadukas koirankasvatus ja suomalaiset koirat ovat tunnettuja niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella. Työtä koirien hyväksi on tehty pitkään, sillä Suomessa kasvattajat vaalivat koirien terveyttä ja hyvinvointia.
Teema on ensimmäisen kerran esillä jo Kennelliiton Koira2014-tapahtumassa 6.–7. joulukuuta sekä helmikuisessa KoiraExpossa. Myös Koiranpäivä 24. huhtikuuta ja Kuopion jalostuspäivät ovat teemavuoden kalenterissa.

Teemavuonna julkaistaan myös uusi kurssi
Kennelliitto käynnistää vuonna 2015 myös uuden Koirankasvatus tänään -kurssin, jolla kasvattajat voivat päivittää tietojaan ajankohtaisista jalostukseen ja kasvatukseen liittyvistä asioista asiantuntijoiden kanssa. Kurssit järjestetään yhteistyössä Suomen Koirankasvattajat ry:n (SUKOKA) kanssa. Jatkossa kursseja on vuosittain eri puolilla Suomea.
Vuonna 2015 Koirankasvatus tänään -kurssit järjestetään suomeksi 14.–15. maaliskuuta Oulussa ja 19.–20. syyskuuta Riihimäellä. Ruotsinkielinen kurssi pidetään 14.–15. marraskuuta Turussa.
Lisää teemavuodesta sekä Koirankasvatus tänään kurssista löytyy Suomen Kennelliiton sivuilta.%d bloggers like this: