SuKoKa sopi yhteistyöstä Agrian kanssa

SuKoKan hallitus on solminut nelivuotisen yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman eläinvakuutusyhtiö Agrian kanssa. Sopimus takaa SuKoKan jäsenille alennuksen Agrian vakuutusmaksuista 1.6.2016 alkaen.

SuKoKa-Agria

Sopimuksen allekirjoittivat SuKoKasta puheenjohtaja Juha Kares ja sihteeri Johanna Markola sekä Agriasta maajohtaja Anna Linder ja toimitusjohtaja Öystein Berg

SuKoKan jäsenalennuksen lisäksi SuKoKan jäsenet saavat myös Suomen Kennelliiton jäsenalennuksen.

Alennusta saa seuraavalla tavalla:

Vakuutetut koirat SuKoKan alennus SKL:n alennus Alennus yhteensä
1-2 15 10 25
3-4 20 10 30
5-9 25 10 35

Alennuksen saa koirista, jotka ovat kasvattajan omistuksessa. Suurin mahdollinen alennus on 35 %.

Kasvattajan on ilmoitettava koiran omistussuhteiden muutoksista Agrialle. Omistajavaihdoksen jälkeen vakuutusta voidaan jatkaa entisin ehdoin Agriassa, jos niin sovitaan, mutta jäsenalennuksen saa tällöin vain, jos uusikin omistaja on SuKoKan jäsen.

Jokaisen vakuutuksenottajan jäsenyys tarkistetaan ennen alennuksen saamista. Agrialla on vakuutusehtojensa puitteissa oikeus päättää, myöntääkö se vakuutuksen yksittäiselle SuKoKan jäsenelle.

Ottaessaan Agriasta vakuutuksen SuKOKa-jäsenalennuksella jäsen hyväksyy samalla sen, että Agria tarkistaa jäsenyyden SuKoKalta, joka tallentaa vakuutustiedon jäsenen tietoihin ja ilmoittaa Agrialle, mikäli jäsenyys loppuu. SuKoKa-alennuksen jatkuminen edellyttää siis, että jäsenyys SuKoKassa jatkuu.

Sopimus ei kata laumavakuutuksia ja muita erityisiä vakuutuksia. Alennuksia ei voi yhdistää muihin Agrian vakuutusetuuksiin tai –tarjouksiin.

Sopimuksen kautta Agriasta tulee SuKoKan merkittävä yhteistyökumppani, joka näkyy SuKoKan viestinnässä ja markkinoinnissa mm. erilaisissa tapahtumissa.

SuKoKa ja Agria tekevät yhteistyötä koirien terveyden hyväksi. Yhteistyötä varten perustetaan rahasto, jonka kautta rahoitetaan mm. SuKoKan kasvattajapäivien terveysluentoja.

Sopimuksen yhteyshenkilö SuKoKassa on Merja Karhunen.%d bloggers like this: