Petsofi-palvelu kutsuu SuKoKalaiset kasvattajat mukaan testaamaan palvelua

Hannes Lohen testiryhmän Petsofi-palvelu esiteltiin SuKoKan kasvattajapäivillä 2018. Petsofi tuo yhteen eläinten omistajat, eläinlääkärit, tutkijat ja muuta ammattilaiset eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Palvelu on nyt etenemässä testivaiheeseen ja SuKoKan jäsenillä on ensimmäisenä mahdollisuus päästä tätä uutta palvelua testaamaan.

Ohessa Petsofi:n edustajan Juha Tenhovaaran terveiset SuKoKan jäsenille:

”Hei SuKoKan kasvattaja, olet alan ammattilainen, liity Petsofin testausryhmään!
Palautteesi on meille tärkeää suunnitellessamme palveluitamme. Liittymällä Petsofi-testausryhmään olet mukana kehittämässä palvelua, jolla edistetään eläinten terveyttä ja hyvinvointia.
Liittymällä pääset testaamaan ja kommentoimaan Petsofin uusia ominaisuuksia ennen varsinaista lanseerausta.
Uusi palvelu on viittä vaille valmis testaamista varten, joten varmista paikkasi pian ja liity mukaan lähettämällä meille sähköpostia emma.hakanen@petsofi.com tai facebook-yksityisviestiä. Osallistuvien tulee olla rekisteröityneenä Petsofiin yhden tai useamman koiransa kanssa.
Lisäinfoa hankkeesta ja samalla voit Petsofiin osoitteessa www.petsofi.com

PETSOFI – TIETEEN INNOITTAMA
On paljon mitä emme vielä tiedä eläimistämme. Tutkimustiedon avulla kerrytämme parempaa ymmärrystä eläintemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Petsofi toteuttaa diagnostiikkapohjaisia kyselytutkimuksia, joiden avulla esimerkiksi eläimen omistaja saa arvokasta lisätietoa omasta eläimestään ja sen lajitovereista. Tavoitteenamme on helpottaa tutkimukseen osallistumista, parantaa vuorovaikutusta tutkijoiden ja eläinten omistajien kesken sekä lisätä tutkimuksen läpinäkyvyyttä. Esimerkiksi Helsingin yliopiston koirien ja kissojen biopankit hyödyntävät jatkossa palvelujamme tutkimustiedon keräämisessä.%d bloggers like this: