Koiranjalostuksen tulevaisuus – seminaari

koiranjalostuksentulevaisuus

Koiranjalostuksen tulevaisuus – seminaari

sunnuntaina 2.10.2016
kello 9-15
Paikka: ShowHau Center, Valimokuja 2, Vantaa

Millainen on koiranjalostuksen tulevaisuus Suomessa ja miten tuetaan parhaiten kasvattajien työtä? SuKoKa järjestää jäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen ajankohtaisseminaarin Vantaalla lokakuun alussa. Seminaariin on kutsuttu SuKoKan jäsenten lisäksi mukaan Kennelliiton valtuuston edustajat kuulemaan ajankohtaista tietoa mm. koirankauppaan liittyvistä sopimuksista. Luvassa on ajankohtainen, mielenkiintoinen ja antoisa paketti kaikille sumalaisesta koiranjalostuksesta ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneille.

Ohjelma:

9.00 – 9.30 Aamukahvi

9.30 – 10.15 Koiranjalostuksen tulevaisuus Suomessa
Puheenjohtaja Juha Kares, SuKoKa ry

10.15 – 11.00 Rotuprofiilit kasvatustyön tukena
ELT Marika Melamies, Agria Eläinvakuutus

11.00 – 12.00 Lounas, ShowHau Centerin Kuono Café

12.00 – 13.00 Koirankauppaan liittyvät sopimukset kasvattajien näkökulmasta
Asianajaja Pauliina Lehtola

13.00 – 13.30 Iltapäiväkahvi

13.30 – 15.00 Paneelikeskustelu: Miten varmistetaan kasvatustoiminnan tulevaisuus Suomessa?
– Mihin suuntaan koiranjalostus on Suomessa menossa?
– Miten varmistetaan se, että kasvattajilla on käytössään riittävästi jalostusmateriaalia?
– Miten me luomme yhdessä sellaiset puitteet koiranjalostukselle Suomessa, että meillä riittää jatkajia kasvatustyölle, ja rotukoirien jalostus voi jatkua tulevaisuudessakin
Paneelissa on mukana kasvattajien ja eri yhteistyötahojen edustajia:
Asianajaja Pauliina Lehtola, varatuomari ja kasvattaja Kristiina Martimo, varatuomari Tina Taivaloja, eläinlääkäri ja kasvattaja Marja Kosonen sekä Kennelliiton edustaja
Paneelin vetää kasvattaja ja ulkomuototuomari Vesa Lehtonen

Ilmoittautuminen SuKoKan verkkokaupassa:
Seminaariin ilmoittaudutaan 28. syyskuuta mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Seminaari on kutsuvieraille (mm. rotujärjestöjen kutsutut valtuustoedustajat) maksuton. SuKoKan rivijäsenet ilmoittautuvat ja maksavat ilmoittautuessaan verkkokauppaan. Osallistumisen hinta on vain 15 euroa ja se kattaa luennot sekä tarjoilut (kahvit ja lounaan).

Ei-sukokalaiset maksavat ilmoittautumisen tilille FI30 1351 3000 1165 97, käyttäen viitenumeroa 123 ja lähettävät ilmoittautumisen sähköpostitse osoitteeseen talous@sukoka.fi 28.9.2016 mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

SuKoKan jäsenillä on myös mahdollisuus osallistua webinaariin. On tärkeää, että tapahtumassa paikalla on paljon asiasta kiinnostuneita, joten webinaari on tarkoitettu lähinnä pitkämatkalaisille ja sellaisille, jotka eivät kerta kaikkiaan pääse paikalle. Webinaaripaikkoja on rajoitetusti. Webinaarista kerromme tarkemmin SuKoKan FB-ryhmässä ja kotisivuilla lähempänä tapahtumaa. Webinaaripaikat tulevat myyntiin SuKoKan verkkokauppaan.

Paikka:
Viihtyisä ja nykyaikainen ShowHau Center sijaitsee Vantaan Tammistossa, Tuusulantien ja Kehä III:n kupeessa. Sinne on helppo saapua omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Pysäköintipaikkoja riittää aivan oven edessä. Katso lisää: showhaucenter.fi.

Tiedustelut seminaarista: talous@sukoka.fi

 %d bloggers like this: