SuKoKan kasvattajapäivät 16.-17.2.2019

Yhdistyksemme on perinteisesti järjestänyt kasvattajapäivät helmikuussa ja jäsenten toivomuksesta kasvattajapäivät järjestetään nyt kolmatta kertaa kaksipäiväisinä Tuusulan Gustavelundissa. Gustavelundin sijainti, miljöö ja ruokatarjonta on todettu erinomaiseksi. Kasvattajapäiviin osallistuvien on mahdollista myös yöpyä ja lauantai-illalle onkin luvassa on mukava illanvietto hyvässä seurassa antoisien keskustelujen kera.

Paikalle olemme saaneet erinomaiset luennoitsijat kasvattajia kiinnostavista aiheista. Kasvattajapäivien tarkoitus on lisätä kasvattajien tietotaitoa. Lisäksi ajatustenvaihto kasvattajien kesken tutustuttaa kasvattajia toisiinsa ja edistää hyödyllistä vuorovaikutusta kasvattajien kesken, joka kasvattajan työssä on tärkeää.

Sunnuntaina on yhdistyksemme vuosikokous, joka on paras paikka vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja jäsenten yhteisiin asioihin.

Tervetuloa mukaan osallistumaan, oppimaan uutta, saamaan neuvoja ja vaikuttamaan!

Paikka: Kokoushotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, Tuusula.

Voit osallistua molempiin päiviin ja yöpyä Gustavelundissa, jolloin jää aikaa myös keskusteluihin ja tutustumiseen muiden kasvattajakollegoiden kanssa.
Kasvattajapäiviin osallistuville on varattu erikoishintaan huoneet yöpymistä varten Gustavelundista. Yöpymispaikat varataan suoraan Gustavelundista. p.09-273751 tai sähköpostilla reception@gustavelund.fi

1hh 88€/yö tai 2hh 113€/yö.

Osallistumismaksut:

Osallistuminen vain lauantaina 16.2.2019. Hinta 50€ (sisältää aamupalan, lounaan ja päiväkahvin.)

Osallistuminen vain sunnuntaina 17.2.2019. Hinta 40€ (sisältää lounaan ja päiväkahvin.)

Osallistuminen molempina päivinä 16.-17.2.2019. Hinta 80€ (sisältää aamupalan, lounaat ja päiväkahvit.)

Illanvietto lauantaina 16.2.2019. Hinta 10€. (Ilmainen molempiin luentopäiviin osallistuville.)

Viikonlopun luennoitsijat:
Sigitas Cizinauskaus (eläinlääkäri, pääneurologi, Eläinsairaala Aisti)
Juha Kares (ulkomuototuomari, kennel Chic Choix)
Lena Lindh (eläinlääkäri Reprovet Oy)
Linda Neemre (pieneläinhoitaja, Reprovet Oy)
Salme Mujunen (kirjailija ja luennoitsija)

mukana myös Agria esittelemässä Breeder’s Club ohjelmaansa.

Illanvietto:
Lauantaina tiedossa yhteinen illanvietto, jossa keskustelemme mm. kasvattajan mahdollisuudesta hyödyntää kennelneuvojaa kasvatustoiminnassaan tutustumisen ja verkostoitumisen lomassa. muista siis varata paikkasi myös tähän mukavaan ja asiapitoiseen, mutta rentoon illanviettoon verkkokaupassa! Tila on rajallinen.

SuKoKan vuosikokous järjestetään luentojen päätyttyä sunnuntai 17.2.2019

Tarkempi luentoaikataulu ja aiheet julkaistaan vkolla 50 ilmestyvässä Kasvattaja- lehdessä, jonka jälkeen ne päivitetään myös tälle sivulle.

Tätä viikonloppua ei kannata missata!

Ilmoittautuminen Kasvattajapäiville 
SuKoKa:n verkkokaupassa.

ILMOITTAUTUMINEN VERKKOKAUPASSA avautunut 10.12.2018.

(SuKoKa:n jäsenille tarkoitetun verkkokaupan salasana on julkaistu uusimmassa Kasvattaja Annual- lehdessä ja SuKoKa:n jäsenten FB-ryhmässä, tarkista salasana joko omasta Kasvattaja-lehdestäsi tai SuKoKan jäsenten suljetusta FB-ryhmästä)

Tätä päivää ei kannata missata, pistetään kokoustila taas perinteisesti tupaten täyteen kasvattajien iloista naurua sekä puheensorinaa!

OHJELMA

Lauantai 16.2.2018

8:15-9:15 Aamiainen
9:15-10:00 Agria: Uusi Breeder’s Club-ohjelma, Agria on paikalla molempina päivinä.
10:00-11:30 Salme Mujunen (kirjailija ja luennoitsija): Opi analysoimaan koiraa, tavoitteena terverakenteinen koira.
11:30-11:45 Tauko
11:45-13:15 Salme Mujunen (kirjailija ja luennoitsija): Opi analysoimaan koiraa, tavoitteena terverakenteinen koira -luento jatkuu.
13:15-14:00 Lounas
14:00-16:30 Sigitas Cizinauskas (eläinlääkäri, pääneurologi Eläinsairaala Aisti): Syventyminen neurologiaan

Vanhanajan kasvattajatärskyt takkahuoneessa:
18:30 –> Vesa Lehtonen, SuKoKan pj ja Mikko Lindroos, SuKoKan hallituksen jäsen ja kenneneuvoja – Asiaa koirankasvatuksesta ja sen vierestä sekä kennelneuvonnasta.
Yhteinen illanvietto, jossa keskustelemme mm. kasvattajan mahdollisuudesta hyödyntää kennelneuvojaa kasvatustoiminnassaan tutustumisen ja verkostoitumisen lomassa.

Sunnuntai 17.2.2018

9:30-12:00
Lena Lindh (erikoistuva eläinlääkäri, tohtorikoulutettava, ECAR-residentti, Helsingin Yliopisto & Reprovet Oy) & Linda Meemre (pieneläinhoitaja, Reprovet Oy)
Koiran lisääntyminen, miten lisääntymisaisoiden kuuluisi olla, mahdolliset ongelmat, keinosiemennys ym. nartun lisääbntymiseen liittyvät ongelmat.
12:00-12:45 Lounas
12:45-15:00 Juha Kares (ulkomuototuomari ja kasvattaja): Tämän päivän kasvatustyön haasteet ja miten kasvatustyö on muuttunut viimeisen 30 vuoden aikana.
15:00 –> SuKoKan vuosikokous

Aikataulu on tarkoituksella välä, jotta aikaa jää myös tärkeisiin kysymyksiin ja keskusteluun!

Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

 %d bloggers like this: