Jäsenedut


SuKoKa tarjoaa jäsenetuina mm. (klikkaa etua nähdäksesi lisätietoja)

 

2017 – SuKoKan jäsenten terveystarkastusedut Ahma-, Imatran- ja Saimaan Eläinklinikoilla

Tutustu päivityihin SuKoKalaisille tarjottuihin jäsenetuihin, joita tarjoaa Ahma Eläinklinikka, Imatran Eläinklinikka ja Saimaan Eläinklinikka (Ahma Eläinklinikka sijaitsee Helsingissä ja Saimaan Eläinklinikka Lappeenrannassa.) Jäsenetuhinnasto SuKoKan jäsenille: Silmätarkastus 45€. Polvitarkastus 15€, jos ei muita tutkimuksia 25€ Sydäntarkastus 15€, jos ei muita tutkimuksia 25€ Lonkkakuvaus 130€ (sis.rauh.+herätys). Lonkka- ja kyynärnivelkuvaus 150€ (sis.rauh.+herätys). + selkäkuva 10€/kpl. Pelkkä selkäkuvaus 130€ […]

Posted in Ajankohtaista, Jäsenedut | Comments Off on 2017 – SuKoKan jäsenten terveystarkastusedut Ahma-, Imatran- ja Saimaan Eläinklinikoilla

Joukkotarkastus Vantaa 19.1.2017

Tarkastus on täynnä, voit kysyä peruutuspaikkoja! Ilmoittautuminen on avautunut sähköpostilla 5.1.2017 klo 16:00 SuKoKan joukkotarkastus 19.1.2017 –> Joukkotarkastus tapahtuu osoitteessa; Valimotie 2, 01510 Vantaa (ShowHau Center). Tarkastava eläinlääkäri: Lotta & Per Axelson. Ilmoittautumiset sähköpostilla:  sukoka.joukkotarkki@gmail.com HUOM! Kirjoita sähköpostin aihe kenttään: Vantaa Joukkotarkastus 19.1.2017. Sähköposteihin vastataan saapumisjärjestyksessä.

Posted in Ajankohtaista, Jäsenedut, Terveystarkastukset | Comments Off on Joukkotarkastus Vantaa 19.1.2017

SuKoKa sopi yhteistyöstä Agrian kanssa

SuKoKan hallitus on solminut nelivuotisen yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman eläinvakuutusyhtiö Agrian kanssa. Sopimus takaa SuKoKan jäsenille alennuksen Agrian vakuutusmaksuista 1.6.2016 alkaen. SuKoKan jäsenalennuksen lisäksi SuKoKan jäsenet saavat myös Suomen Kennelliiton jäsenalennuksen.

Posted in Ajankohtaista, Jäsenedut | Leave a comment

Lakimiespalvelu

Palvelu alkaa 1.3.2016 Varatuomari Tina Taivaloja on jäsentemme käytettävissä siten, että ensikontakti (sähköpostivastaus tai puhelu) on jäsenille ilmainen (SuKoKa huolehtii kuluista: yksi yhteydenotto / jäsen / vuosi). Yhteydenotot: lakimies (@) sukoka.fi.

Posted in Jäsenedut | Leave a comment

Eläinlääkärin neuvontapalvelu

SuKoKa:n asiantuntijaeläinlääkäreiden neuvontapalvelut: Asiantuntijaeläinlääkärit tarjoavat neuvontapalvelua SuKokan jäsenille maksutta sähköpostin välityksellä. Neuvontaa annetaan vain asiantuntijaeläinlääkärin ilmoittamasta aihepiiristä. HUOM! Kysymyksiin pyritään vastaamaan 30 päivän kuluessa. Kysymyksiä ja annettuja vastatauksia voidaan käyttää Suomen Koirankasvattajat SuKoKa ry:n julkaisuissa. Henkilötietoja ja tunnistetietoja ei julkaista.

Posted in Jäsenedut | Leave a comment

PetPower yhteistyö

SuKoKa ja PetPower solmivat yhteistyösopimuksen

Posted in Jäsenedut | Leave a comment


%d bloggers like this: