Jäsenedut


SuKoKa tarjoaa jäsenetuina mm.

 

SuKoKa sopi yhteistyöstä Agrian kanssa

SuKoKan hallitus on solminut nelivuotisen yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman eläinvakuutusyhtiö Agrian kanssa. Sopimus takaa SuKoKan jäsenille alennuksen Agrian vakuutusmaksuista 1.6.2016 alkaen. SuKoKan jäsenalennuksen lisäksi SuKoKan jäsenet saavat myös Suomen Kennelliiton jäsenalennuksen.

Posted in Ajankohtaista, Jäsenedut | Leave a comment

Lakimiespalvelu

Palvelu alkaa 1.3.2016 Varatuomari Tina Taivaloja on jäsentemme käytettävissä siten, että ensikontakti (sähköpostivastaus tai puhelu) on jäsenille ilmainen (SuKoKa huolehtii kuluista: yksi yhteydenotto / jäsen / vuosi). Yhteydenotot: lakimies (@) sukoka.fi.

Posted in Jäsenedut | Leave a comment

Eläinlääkärin neuvontapalvelu

SuKoKa:n asiantuntijaeläinlääkäreiden neuvontapalvelut: Asiantuntijaeläinlääkärit tarjoavat neuvontapalvelua SuKokan jäsenille maksutta sähköpostin välityksellä. Neuvontaa annetaan vain asiantuntijaeläinlääkärin ilmoittamasta aihepiiristä. HUOM! Kysymyksiin pyritään vastaamaan 30 päivän kuluessa. Kysymyksiä ja annettuja vastatauksia voidaan käyttää Suomen Koirankasvattajat SuKoKa ry:n julkaisuissa. Henkilötietoja ja tunnistetietoja ei julkaista.

Posted in Jäsenedut | Leave a comment

PetPower yhteistyö

SuKoKa ja PetPower solmivat yhteistyösopimuksen

Posted in Jäsenedut | Leave a comment


%d bloggers like this: